joi, 18 iulie 2019

Pret tacamuri horeca

Usoare practice si de efect tacamurile din inox sunt ideale pentru afacerea ta Comanda acum si bucura-te de preturile promotionale! RistoChef va ofera la preturi competitive, din stoc echipamente si accesorii. Set piese tacamuri inox: linguri, furculite, cutite, lingurite. Descopera promotiile zilei, ai. Tacamuri gama Tiffany (Cod: Tiffany).


Vandut de ATMAR HORECA.

Cantitate: Preț de Listă. Setul cu tacamuri pentru persoane Step este ideal pentru astfel de . Preturile nu includ TVA. Bannerfor slider Bannerfor slider Bannerfor slider. Cele mai noi, pret crescator, pret descrescator, Reducere.


Huse tacamuri Craciun, sarbatori, Anul Nou, bucati la pretul afisat. Mobila - Decoratiuni. Suport inox tavi si tacamuri HORECA VHR. Toate la pretul de lei.

Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati prin formularul de mai jos:. PRODUSE - Produse HORECA. Vase, tacămuri produs. Inox si calitate la preturi excelente. GAMA VARIATA de Farfurii de unica folosinta la preturi MICI.


Avem de toate , de la vesela, tacâmuri și obiecte din sticlă, până la lenjeria de masă, articolele pentru afișarea produselor alimentare și consumabile de bar. Locul unde gasesti tot ce ai nevoie in materie de curatenie. HORECA Recomandat pentru spalat farfurii, pahare, tacamuri utilizate in restaurante, cofetarii, baruri. Considerăm că vesela, tacâmurile şi produsele de servire sunt o întregire a. Utilaje, echipamente si accesorii Horeca la ContiGrup.


Clientii nostri pot oferi povesti ale succesului. HoReCa împletind toate . Best Horeca Distribution. ADAUGAŢI LA OFERTA DE PRET ! Furculiță și cuțit de unică . Afla mai multe detalii. Echipamente pentru horeca şi industria alimentara, cu Discount!


Cutie suport tacamuri. Sunteți pe websiteul unui distribuitor național HORECA , destinat firmelor comerciale!

București, PASABAHCE Turcia, BORGONOVO Italia, LIBBEY U. Prețurile practicate sunt prețuri de fabrică sau de importator. Incearca tacamuri inox in Cluj de la Afacerist. Cea mai bogată gamă de ambalaje pentru HORECA ! Preţ fără TVA : 55 LEI.


PRETURI MAI MICI CU LA MESE. Tava tacamuri cu suport, 4G - FSE. Euro Club Horeca gastro echipament. Vesela si tacamuri la preturi accesibile! Horeca sau Office, cat si in spatiile de uz casnic.


Ustensile de gatit - Vesela - Unelte de bucatarie si accesorii - Păstrare și conservare, termosuri Si alte . Wepack este primul marketplace din Romania dedicat consumabilelor din industria horeca. Avem multe stiluri şi dimensiuni diferite – toate la preţuri accesibile. Aruncă o privire şi găseşte soluţii.


Tacâmuri , Tacâmuri pentru servit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare