joi, 4 iulie 2019

Pui australorp de vanzare 2018

Pui australorp de vanzare 2018

Vand pui australorp negru. Animale domestice si pasari Pasari. Bucuresti, Sectorul Ieri 18:46. Vând pui rasa Australorp. Oua și pui de vânzare Australorp și Pita Asturianus.


Ofer spre vanzare oua pentru incubat de la pasari din rasa Australorp. Australorp este una dintre rasele cele mai bune din lume şi s-au dovedit utilitatea în sine, în studiile de stabilire pentru mai mulţi. Nu ar trebui să fie nimic unghiulare cu privire la aceste pui la toate. Nu am de vanzare deocamdata , si nu cred ca va pot strange intr-o saptamana atatea oua.


Oferta super la oua de incubare de prepelita si pui de prepelita. Unsubscribe from 4chromium? Pui australorp - RON bucata. Oua pentru incubat la cel mai bun pret de pe piata NEGRI, ALBASTRI, ALBI ! Image may contain: bird. Andrey Baizat aveti si pui de vanzare ? By Zemeleaga Danut Publicat.


Vizualizari anunt 3. Anunturi gratuite cu vanzari de pasari de ferma. Teisani Prahova Telefon. Rasa de găini Australorp , campioană la ouat- 3de ouă în 3zile.


Araucana este de lei, în timp ce prețul unui pui din această rasă pleacă de la lei. Prețul pentru o găină adultă pleacă de la lei, în timp ce ouăle se vând la un preț mediu de 1. Cumpara acum de pe Okazii. Oferte AUSTRALORP GAINI VANZARE PRETURI BUCURESTI - Vanzari ,. Număr de telefon verificat. Pui Brac German cu pedigree tip A canisa Hunting Trophy. Găinile din rasa Australorp sunt foarte active, având un ritm de creștere.


Pui australorp de vanzare 2018

Se pare ca un record este mentionat la Australorp cu 3de oua in 3de. Le- am cumparat pui de vreo zile din piata. Prefer sa vand pui , in varianta mica de varsta, dupa ce le fac prima transa de vaccinare.


Asa stiu ca le dau clientului fara probleme, iar el isi . Puii , cand sunt mici, au nevoie de o hrana sau furajare corespunzatoare, . Black Australorp - FAC OUA DE CULORI SEMIDESCHISE (marou);. Supa chinezeasca de carne neagra se obtine din rasa de pui Silkie, a carei piele si oase sunt de culoare . Miercuri, Ianuarie 2021:27; Publicat în Zootehnie Araucana. România cu 1de lei exemplarul. Araucana cresc mult mai rapid prin comparaţie cu puii altor rase.


Pui australorp de vanzare 2018

Apoi, Savannah si prima generatie de pisici hibride au fost imperecheate din nou cu o pisica domestica, aducand pe lume mai multi pui si demonstrand astfel ca . Pui Gaina Australorp negru, Oua, Gaini si Cucos adulte. Centenarul se vând cu 80-1de euro pe OLX Luni, Decembrie 20(15:49:03) aproximativ. Pui si gaini de rasa 20( chickens of race ). Aceste GĂINI sunt complet NEGRE și se vând cu 20$ (MOTIVUL este UIMITOR). Constructie adapatoare pentru gaini si pui.


Imformatii despre rasa de gaini outoare AUSTRALORP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare