vineri, 15 august 2014

Capac oala 40 cm

Capac oala 40 cm

Bucuresti, Sectorul Ieri 21:40 . Capace Oale - accesorii bucatarii profesionale - de cea mai buna calitate. Diametru capac inox: cm. Cratita este destinata pentru prepararea alimentelor în cabane și în aer liber.


Capac oala 40 cm

Capace din inox pentru oale, vase, cratite, in diferite marimi, la preturi avantajoase. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Realizate din otel inoxidabil special compatibil cu toate tipurile de plita.


Preturile nu includ TVA. Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 16x9. Compara preturile la Oale Inox, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! SET VASE PIESE CU CAPAC LEX CM -1. Oala cu capac: - diametru: cm.


Suport suspendat pentru capace oală Metaltex Kiwi. Suport decorativ suspendat cu coș și cârlige VERSA, x cm. Cratiţă cu interior din Granit Imperial de la Peterhof, confecţionată din . Oale inox cu capac profesional horeca bucuresti www - Anuntul. Produsul care iti lipsea. Cratita tip Tuci din Aluminiu cu interior si exterior teflonat de la Grunberg cu.


Descopera o gama variata de oale, tigai si vase care iti vor face viata mai usoara. Satisfacția clienților cu „Suport capace oală Metaltex Cricket”. Stone Legend CopperLUX Tava pentru copt 40xcm. Stone legend CopperLUX Capacul patrat de 27xcm. Detalii - Cratita inox cu fund dublu 5L - Gastro Group.


Dimensiunile ambalajului. Vas termorezistent 2L si capac 0. L ce rezista la temperaturi cuprinse intre - si 300grade C. Capac Gastronorm cu margine din silicon. Oală pentru scoici - cu capac. Atentie: inainte de prima folosire spalati recipientul, nu plasati . Publicați ulei de masline lingura intr-o oala sub presiune la foc mediu-mare. Ideal Standard Connect Vas WC suspendat, cu functie de bideu 36xcm.


Fier de călcat cu parte. Scurgeți lintea și puneți-o într-o oală cu căni de apă, după care adăugați o. Adăugați morcovul, țelina, curry și usturoiul pudră. Lăsați să mai fiarbă timp de 15–de minute, fără capac. Capacul OTI este fabricat din sticla transparenta termorezistenta este extrem de folositor la preparea mancarurilor dumneavoastra, reducand timpul de fierbere . Etajeră atașabilă dulapului de bucătărie Metaltex Polo, lățime cm. Farfuri intinse buc Ceramica,diametru cm.


Capac oala 40 cm

Lei Suportul de sarma pentru capac. Saran silicon capac oală produse alimentare stretch din silicon tigaie bucătărie. Covoras chiuveta x 30. Spălați merele, scoateți capacul superior, aproximativ cm.


Special Price 2lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare