luni, 4 august 2014

Termometru cu sonda de imersie

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Robineti speciali pe site. Caracteristici generale. TFA TERMOMETRU DIGITAL IMERSIE SONDA, MM. SONDA DE TEMPERATURA SIH 0IN IMERSIE preturi, seria SONDE DE TEMPERATURA COSTER - imersie , Regulatoare de temperatura.


Termometru cu sonda de imersie

Descriere Casa si gradina. Mini termometru rezistent la apa, sonda cu lungimea de. IR este un termometru multifuncțional rezistent la apă(IP65), cu infraroșu și. Compacte şi magnetizate.


C (ºCpentru restul domeniului ). Domeniu de temperatura pentru sonda imersie : -50º C. SONDA TEMPERATURA IMERSIE (SCURTA) ACM, PT. Sunt dispozitive relativ simple, . Sondă electrod pH Sera . Adauaga la cos TERMOMETRU -DE- IMERSIE -50-MM,-1-. Echipat cu vană de amestec cu trei căi cu servomotor, termometru de tur şi retur, vane de. TRP150-NTC 10KOhm la 25°C Diam. Adancimea de imersie : minim 2mm in lichide si 106mm in gaze;.


Acest termometru , pentru medii grele, cu dimetru de 50mm si sonda de 300mm este de. Vand termometre industriale cu sonda imersie pentru masurarea temperaturii diferitelor medii fluide sau solide in recipiente sau conducte lungime sonda 20 . Utilizată pentru măsurarea parametrilor generali, precum COD şi TOC. Măsoară coeficientul de absorbţie spectrală SAC al fluidului la 2nm, în conformitate cu.


Calcularea grosimii pentru sonde de căldură. Ansamblul termometrului T TST4RTD include o singură sondă Pt1izolată şi un cap terminal. HI766TReste o sondă lungă pentru penetrare cu termocuplu de tip K , cu mâner proiectat pentru utilizarea cu un termometru tip termocuplu. Indicator luminos pentru termometru : se aprinde atunci cand controlul este pornit, . Senzor de imersie din cupru, cu dispozitive cu doua fire. Termostat digital imersie max1.


Termometru cu sonda de imersie

Toate conexiunile sunt interschimbabile. Tubul senzorului este fabricat din cupru, corpul este din alama,. Kit robinete cu termometre. Cap termostatic sonda de imersie. Adecvat pentru a fi utilizat în cuptor.


Informaţii suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare