vineri, 15 mai 2015

Cristale sublimare

Hârtia de sublimare vă oferă avantajul de a putea printa pe: textile sintetice, căni, farfurii , puzzle și suprafețe acrilice. Puteti personaliza cadouri, obiecte . Acasa sublimare termică. Cumpara sublimare 3d termic imprimare cana maşină pentru transferul de căldură din Globalsubmation aici.


Hârtie de transfer de căldură sublimare este utilizată pentru transferul imaginilor. Parametri tehnici pentru imprimarea articolelor de sublimare cu hartie TexPrint TXPF-.

Sorturi Obiecte pentru baie Brelocuri - Effect Design Alte 1Buline. FARFURIE ALBA ESPRESSO. Dispunem de imprimanta digitala speciala pentru sublimare format A4. Sublimarea reprezinta aplicarea imaginilor in policromie pe obiecte din ceramica. Putem face sublimare si pe suportul clientului: tricouri, farfurii , sepci – cu . Cautati farfurii polimer pentru sublimare ? Bine ati venit la SublimarePro, magazinul specializat in echipamente si materiale pentru sublimare.


Se pot personaliza prin sublimare atat textilele din poliester cat si suprafetele dure cum ar fi cani, farfurii , plastic, lemn sau sticla cu conditia ca acestea sa fie . Conceputa pentru toate materialele de sublimare , fie plane, verticale sau 3D.

Personalizare prin sublimare : tricouri, căni, farfurii (logo restaurant) șepci, textile, personalizări salopete de lucru sau echipamente pentru firme. Prin procedeul de sublimare se pot inscripționa, personaliza, cămăși, tricouri, bluze, echipamente sportive din poliester sau obiecte promoționale, căni, farfurii. Presa termica sublimare Vacuum Green Print.


Placa ceramica in forma de inima pentru sublimare , . Modul de Control: LCD automatic. Ceasca si farfurie pt sublimare , Ceramics, white de la EVERESTUS. Ceasca capucciono din ceramica, cu suprafata pentru personalizare prin sublimare. Eul dezvoltă mecanisme compensatorii de sublimare sau refulare a şocului . Se printeaza poza dorita (cu cerneala de sublimare ) pe o coala speciala de. Husa este dintr-un material satinat debuna calitate.


Printare foto pe pânză(orice dimensiune), Fototapet, Frontspiciuri, Panouri pentru. Perna dispune de un fermoar prin care . Imaginile imprimate prin sublimare arata la fel ca originalul, nu își pierd. Sublimare - Personalizare Materiale Promotionale prin Sublimare ,. Sublimarea permite pigmentului de culoare să treacă de pe coala pe care este imprimat pe suportul final. Presa de imprimare poate fi folosita pentru imprimarea diverselor materiale prin transfer termic sau sublimare.


In mare insa, procesul de sublimare se foloseste pentru personalizarea tricourilor sau a articolelor de culoare deschisa ce contin polyester, cani, farfurii sau . Este un aparat multifunctional care poate imprima pe tricouri, cani, huse de telefon, placi de ceramica, farfurii , mousepad-uri si altele.

Top 1coli hartie pentru sublimare. Va putem livra cesti personalizate prin sublimare sau tampografie din cataloagele CrisMa,. Inscriptionam in atelierul nostru prin termotransfer, sublimare , broderie si serigrafie.


Prețuri și promoții pentru farfurii sublimare sau produse relevante pentru farfurii sublimare. Banda adeziva rezistenta termic pentru procesarile de sublimare utiizata atat la cani, farfurii , cesuri cat si la mascarea bordurilor la perne . Prin sublimare se pot imprima imagini in policromie pe obiecte din. Cu ajutorul acestei prese termice puteti imprima farfurii sau obiecte ceramice.


Farfurie carton 18cm Charming Horses, 8buc. CISS siteme CISS pentru imprimante cerneala sublimare cerneala solvent si . Presa pentru inscriptionari tricouri cani farfurii etc. Pachetul contine echipamente folosite in afacerea de personalizare cu . Set promotional compus din ceasca si farfurie , confectionate din ceramica. Puzzle Aclasic 1piese.


Oferim servicii de personalizare si imprimare prin decalcomanie pe pahare, cani, cesti, farfurii sau orice alte obiecte din sticla sau ceramica. Gasiti in aceasta pagina si cani personalizate prin sublimare sau obiecte. Calitatea acestora o garantam atat prin . Oferte produse si servicii: cani personalizate sublimare.


A3Â - hartie de calitate pentru transfer termic . Pres pentu transfer termic pe tricouri,sepci, cani, farfurii -in.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare