marți, 5 mai 2015

Teava cupru colac

Cumpara teava cupru colac mm online pe eMAG. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. Preturi teava cupru colac - Lista cu rezultate pentru teava cupru colac.


Teava cupru colac

Compara preturi si oferte actualizate. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Se livreaza in cantitatea ceruta de client. Vezi solutii de finantare. Teava este ambalata in colaci de m. TEAVA CUPRU COLAC MOALE 22X1.


Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Ţeavă de cupru şi fitinguri! Preturile afisate sunt valabile in Centrul Comercial Ambient din Sibiu Cere oferta pentru orasul tau. Presiune nominala: PN = bar. SKU: TEV-TEV-7Categories: TEVI.


Livrare prompta in toata tara. Afla mai multe despre durata extinsa de viata si performantele Feinrohren. Disponibilitate: In stoc. Ro la un pret avantajos. Click pe imagine pentru marire.


Detalii: Suprafaţa: cromată . EAVĂ CUPRU COLAC , 15XFEINROHREN. Locatie de utilizare, Interior. Utilizare, Lipire la cal Sudura. Domeniu de utilizare, Apa, Apa potabila, Incalzire.


Teava cupru colac

Este garantata de ani la . Beneficiați de tranport gratuit și discounturi la produsele din categoria Sanitare şi Termice Țevi și fitinguri Fitinguri Cupru. Comandați online, plata la livrare . Nu avem produse in aceasta categorie. Fotografiile produselor au caracter informativ.


Cele mai mici preturi de pe piata. Elemente de instalatii cupru si altele. In credit pentru luni: Lei lunar. Lungime ml: 50Producator: Halcor Grecia HALCOR Intax. Oferte si promotii la Planeta ECO, tag teava cupru colac.


Descriere produs: Pretul este afisat pentru 1m liniar. Distribuie pe Facebook! Tevi cupru climatizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare