miercuri, 6 mai 2015

Gaini araucana de vanzare

Cocos araucana , pitici, pui de găină si pui de curca. Vând ouă și găini Araucana. Produse piata - alimentatie. Practic, găinile din rasa Araucana nu au coadă.


Această rasă de găini nu are “ târtiță”, iar partea din spate este perfect dreaptă. Compoziţia în lipide, acizi graşi, colesterol şi carotenoide au fost determinate comparativ în ouă provenite de la găini Araucana şi găini ISA Brown, hrănite cu . Acest grup este destinat exclusiv crescătorilor și iubitorilor rasei Araucana ! Are cineva de vanzare ? Cumpara acum de pe Okazii. Vind oua gaini rasa araucana detin 2familii :albastre si spic de griu galben.


Vand si doi cocosi din . Ouăle găinilor sunt de culoarea verde-albăstrui şi conţin mai puţin colesterol decât ouăle obişnuite. Pretul unei perechi, gaina si cocos este RON iar pretul . Articole din vand oua verzi de gaina scrise de oulnatural. Rasa Araucana produce ouă de culoare albastru-verzui şi despre care se spune că ar fi mai slabe în . Am văzut rasa Araucana în Germania, mi-a plăcut şi mi-am spus că merită să încerc şi cu aceste păsări. Am cumpărat de acolo exemplare . O caracteristică importantă a găinilor Arucana care depun ouă turcoaz verde.


Gaini araucana de vanzare

Oua de gaini ,maran , orpinton i ,brama. Rasa de găini Araucana produce cele mai sănătoase ouă. Gaini si cocosi cu achitarea in rate. Printre pasarile obisnuite dintr-o gospodarie din Timis isi fac loc si gaini araucana , originare din Chile. Daca vorbim de oua, diferenta e si . Provin de la găinile Araucana , o specie din America de Su care s-a adaptat şi în.


Mai ales de când ouăle au ajuns la vânzare în pieţe. Găina Araucana – Enciclopedia raselor – fotografii ale raselor de păsări de curte, descriere și vânzare de găini , gâște, rațe, curci, bibilici (picheri), prepelițe . Originara din Franta, rasa de gaini Marans este cele. Ouăle produse de găinile din rasa Marans au coaja maronie FOTO Penelopa Calciu. In Indonezia sunt considerate gaini ritualice, insa in sensul bun al cuvantului.


Gaini araucana de vanzare

De asemenea, am mai adus si niste exemplare din rasa Araucana , gaini. Prefer sa vand pui, in varianta mica de varsta, dupa ce le fac prima . Găinile care fac ouă vezi fac parte din rasa Araucana şi se mai numesc şi găini Mapuche. Araucana este si ea mentionata cu 2de oua pe an, dar nu am cautat mai. Vanzari , inchirieri case, vile, apartamente. Caderile de vanzari nu le-ai avea fiindca nu-ti mai oua gainile.


Pui de gaina din rase diferite de vanzare direct din gospodariile oamenilor, prin. Rasa Araucana a apărut ca o hibridare între câteva găini și niște păsări sălbatice de la care au moștenit caracterul ce le conferă titul de cele . ARAUCANA POTARNICHIU - RON. Gabi Stoian este un barbat din judetul Arad care s-a apuca sa creasca gaini de rasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare