luni, 17 octombrie 2016

Piftie de porc

Iată câteva reţete tradiţionale de piftie de porc și de curcan! Unul din cele mai iubite aperitive traditionale de craciun, piftia e nelipsita de pe mesele romanilor. Desi gatirea termica e un proces de durata, piftia de porc nu iti. Cea mai simpla piftie de porc (racitura).


Cum sa faci cea mai buna piftie? Reteta traditionala de Craciun din carne de porc.

Nelipsită de pe masa sărbătorilor de iană și nu numai, delicioasa piftie de porc , este mult mai gustoasă preparată în casă, după rețeta veche . Piftia este unul dintre felurile de mâncare specifice Crăciunului. De regulă, se face din carne de porc. Dar nu este obligatoriu! Noi facem racituri doar din porc. Alegeti piese mai putin grase!


Cu cat e mai multa grasime in racituri cu atat mai tulbure va fi aspicul. Pentru piftie de porc cu usturoi se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe .

Cine a incercat reteta. Piftia de porc este nelipsită pe masa oricărui român, de Sărbători. Rețeta moldovenească este printre preferatele gospodinelor.


Răciturile de porc sunt o mâncare tradițională, servită, de obicei, de sărbători. Se consumă cel mai frecvent de Crăciun și Anul Nou, pentru că . Nicio masa de Craciun nu este completa fara piftia de porc sau, cum mai este denumita, racitura. Acest fel de mancare este foarte gustos si . Este una dintre mesele speciale de sarbatori, bazata pe anumite tipuri de carne si de grasime de porc. Timp de preparare ‎: ‎4-ore Mod de servire ‎: ‎rece, cu hrean și muștar Grupa de preparate ‎: ‎ gustări Cum Faci Piftie. Reteta Piftie ( racitura) de porc din categoriile Aperitive, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun.


Piftie de porc , rețetă pas cu pas, pregătită la oala sub presiune. Deliciosul Pilaf la cuptor cu carne de pui este o mancare excelenta ce se prepara foarte usor. Se poate servi atat la masa de pranz, cat si la cina.


Azi invatam sa gatim piftie de porc , reteta moldoveneasca a unui maestru in gastronomia romaneasca. Este una din cele mai vechi retete, care se regaseste si astazi pe masa de sarbatori. Nicolae Curelea promoveaza bucataria . Iti recomandam sa o prepari dupa o reteta publicata in Carte de bucatarie . Racituri, piftie sau cotoroage de porc , oricum le-am numi este vorba de acelasi preparat gustos, facut dupa o reteta traditionala moldoveneasca . Crăciun fără piftie de porc nu se există și toți cei ce se ambiționează să poarte steagul tradiției, își găsesc timp și resurse să pregătească olecuță piftie.

Haideți să vedeți care este rețeta de piftie pe care o folosim noi de ani de zile! O piftie de porc va poposi pe masa noastră în această seară. Ajunul Bobotezei (ianuarie), se ține post.


PIFTIE DE PORC sau PIFTIE DE CURCAN. Reverso Context oferă traducere în context din română în germană pentru piftie de porc , cu exemple: Bună, mare lider, sau piftie de porc ? Iata o reteta traditionala de piftie din carne de porc , potrivita pentru mese festive in familie. Surpindei pe cei dragi de sarbatori cu ceva delicios. Prima mea piftie Pana acum facea sotul sau ne trimitea mama soacra, de data asta am ales s-o fac eu, fix pe gustul meu!


Multi dintre voi mi-ati cerut aceasta reteta si cum se apropie . Crãciun fãrã piftie nu-i cum, dacã sunt în punguţã mãcar şi cele mai slabe piţule, dea Dumnezeu sã fie la toţi mai mult de atât! Informatii nutritionale. Categoria: Carnati si conserve de carne.


Procent parte necomestibilă: Gramajul cantităţii uzuale: 28 . Nicio masă de Revelion nu este completă fără piftia de porc ! Răcitură, cum o numesc moldovenii sau aitura, pentru ardeleni. Please scroll down for English version. Stiu ca au trecut sarbatorile de iarna, dar aveam reteta si ma gandeam . Racitura de porc ( piftie ) fara gelatina, facuta traditional doar din oase, carne de porc si legume.


Comanda Piftie de Porc , aperitive si gustari traditionale pentru Masa de Craciun si mancare gatita la oala cu livrare la domiciliu oriunde in Bucuresti, Sector. Este necesar ca în secțiunea de Observații de la finalizarea comenzii, să menționați data dorită. Description: Piftie din carne de porc crescut in ferma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare