joi, 27 octombrie 2016

Producator coturi sudabile

Fitinguri filetate din bronz. Victaulic oferă un portofoliu larg de sisteme de fitinguri pentru sprinklere VicFlex. Pentru cuplajul duplex din oțel inox , descărcați. Etanşările îmbinărilor filetate au importanţă deosebită din punct de vedere al protecţiei.


La îmbinările filetate din instalaţii pe lângă cerinţa esenţială a. Sistemele KAN-therm Steel X-Press si Inox X-Press. Găsi mare sursă de en-gros de inox jic flare feminin furtun hidraulic. Când omologii masculine şi feminine sunt filetate împreună, fire ei înşişi nu forma de . Robineți, radiatoare, țevi, fitinguri. Chiuvete inox , baterii sanitare și accesorii baie.


Etanșează îmbinările filetate din instalații. Comanda minima este de bucata. O pereche de:Inch de cabluri inox filetate mână presare Stud terminale fitinguri Următoarea:3Șuruburi de ochi din oțel inoxidabil lungi din oțel inoxidabil.


Filete conform ANSI B 1. Sisteme de stingerea și prevenirea incendiilor - sisteme PSI, sprinklere, spumă anti-incendiu, vane, hidranti impotriva incendiilor, monitoare anti-incendiu, duze. Bucșă cu filet interior. CatalogINOX va ofera fitinguri inox la preturi minime. Sudate : ISO, ASTM, ANSI B. Calitate : 316L, 304L, 32 316Ti Quality: 316L, 304L, 32 316Ti . Swagelok tip ferulă dublu inox masculin filetate pereților Uniunii fitinguri Mai mult. INOXPLUS importă și distribuie o gamă largă de fitinguri inox printre care se numără:.


Se compune din parti: mamelonului (biberon) conic, montaj filetat , piuliță cu fante. Colierul de branşare este confecționat din oţel inox de tipul 1. Colierele de branşare sunt confecţionate cu racorduri filetate interior de diametrele:. BW inox Îmbinări filetate pentru ţevi, industria informațiilor.


Producator coturi sudabile

Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. Fabrica noastra oferă o gamă largă de Îmbinări filetate pentru ţevi cu preţ competitiv. Material: Carbon, inox , aliaj Mai mult . Bine ati venit la buy Îmbinări filetate pentru ţevi din oţel de înaltă calitate de WANLEI. HAIHUI este unul dintre cele mai profesionale inox tevi fitinguri producatori în.


Descoperiti fitinguri inox la preturi reduse (produse). CF8M), bilă: inox 316(CF8M),. Aceste sunt trase, sudate si filetate. SINHOO a liniştită câteva cantitatea produselor de calitate inox teava fitinguri. Găsi dreptul de tipul, dimensiunea şi materialului din Îmbinări filetate pentru ţevi . Cu ajutorul lor, instalarea țevilor este rapidă, precisă și mai sigură.


Producator coturi sudabile

Standard de proiectare: B16. ASTMA4inox capace, inox sudare accesorii produse şi supply2. Nume produs: Mufă tată cu inel de etanşare . Dalex - producători și furnizori de fitinguri profesionale din China. SS inox montarea inox fitinguri inox Componentele.


Descriere: - Pentru racordarea țevilor și furtunelor filetate. Ocolire filet interior. Racord olandez drept filet. Oferte cu inox fitinguri armaturi uri de la METAL INOX INTERNATIONAL . Montarea țevilor filetate.


Mod de patru inox filetate feminin cruce. Coturile pentru sudura. Adaptoare pentru filete pentru reducerea sau extinderea filetului existent. Furtun presiune înaltă şi fitinguri.


Suruburi cu cap hexagonal din inox filetate partial …. Firma noastra livreaza de pe stoc sau la comanda fitinguri filetate din inox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare