joi, 25 mai 2017

Cartofi la punga magica

Din seria retetelor foarte simplu de preparat, astăzi vă propun o garnitură delicioasă cartofi cu usturoi la punga magică. O pungă magică Knorr, un kilogram de cartofi noi sau vechi(sau o jumătate de kilogram in functie de cantitatea dorită), linguri de ulei, 2-3 . In punga magica gasiti in partea mai mare un amestec de condimente iar in partea mai. Dupa ce pus carnea si cartofi in punga turnam condimentele peste.


Garnitura de cartofi copti cu usturoi la punga este delicioasa de te lingi pe degete.

Incearca si tu reteta MAGGI de cartofi cu usturoi la punga ! Spălați și curățați cartofii de coajă. Dacă aveți cartofi noi, atunci îi puteți . Condimentele cu aroma de usturoi si rozmarin vor da un gust aparte cartofilor . Mod de preparare: Am facut de foarte multe ori pui in punga magica , dar niciodata cartofi. Reteta de cartofi picanti la punga , in cuptor, cu carnati oltenesti.


Pe cartofi la final se rade cașcaval.

Cartofii se curata si se taie in patru pe lungime. La punga magică pentru friptură din carne de porc se mai adaugă, 3- căței de usturoi, - cartofi. Unsubscribe from Florin Ionel ? Pulpele de pui se curăţă şi se spală. Cum sa faci Cartofi cu vin, usturoi si . Clatim cartofii , curatam de coaja cu dosul unei furculite , taiem fiecare cartof in , condimentam ( condiment din punga magica ) , in punga . Punga magică (magic bag). Produs nou: acum poti avea cartofii gata in minute!


Cu ajutorul pungii magice Potato Express preparati deliciosii cartofi copti in doar minute in cuptorul cu . Sa stiti ca tot in „ punga magica „ se poate face si paine! Acest pui la punga se potriveste cu un piure de cartofi facut ca la carte – reteta aici. Carnea se prepară în suc propriu, de . Ceapa se taie mărunt sau pestisor. Ingrediente: Pulpe: Am folosit pulpe superioare (eu am indepartat pielita), punga magica si condimente precuvegeta, sare si piper.


Cartofi la cuptor cu verdeturi, inăbusiti in punga magică. Am vrut sa incerc si punga magica ….

Nu a iesit rau, insa se simtea un gust nenatural al cartofilor, fata de retetele . Introduceti cartofii in saculetul Potato ExpressIntroduceti apoi punga magica Potato Express in cuptorul cu microunde si selectati timpul de functionare la 4 . Punem carnea de pui si cartofii in punga magica peste care adaugam linguri de ulei si mixul de condimente. Stragem punga la gura si . Categorie: Condimente si Ingrediente. Miel la punga - cu ierburi aromate. Pui la punga - cu usturoi. Legume asortate la punga magica.


Disponibilitate: În Stoc. Cant: opinii Spune-ţi opinia. Fii primul care adaugi o recenzie la „KNORR – PUNGA MAGICA PT CARTOFI CU USTUROI SI ROZMARIN” Anulează răspunsul.


Friptura de pui si de curcan in punga , reteta culinara. Preparati chipsuri de cartofi Nimic nu devine mai crocant la microunde precum cartoful! Eu prefer cartofii langa alte legume si nu langa . AddThis Sharing Buttons.


CONDIMENTE Alte condimente. Comanda online Knorr amestec condimente 30g, la pret avantajos 4. Este cel mai rapid si cel mai simplu mod de a gati cartofii perfecti în . Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. Informeaza-te despre KNORR PUNGA MAGICA PORC TARANES29G. Pai iei punga magica faci ce scrie pe pachet si gataaa.


Livrare rapida, sigura si ieftina. Site de reduceri cu cele mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare