miercuri, 10 mai 2017

Mancare de cartofi de post

La un moment dat, femeia a luat oala cu ciorbă fierbinte şi a pus-o pe pardoseala încăperii. Cei doi copii alergau, iar fiul ei, de un an şi zece . Cum se face ciorba de burta fină și cremoasă? Dai focul la minimum şi laşi supa să fiarbă în continuare.


Mancare de cartofi de post

Adaugi fâşiile de pui şi pastele în oala de ciorbă. Accident teribil într-o locuinţî din Constanţa. Doi copii de doi, respectiv trei ani au suferit arsuri grave după ce oala cu ciorbă care fierbea pe . Supe si ciorbe , ciorba de vacuta, de perisoare sau pui. Fel principal, ostropel de pui cu mamaliguta, Snitel de pui cu piure de cartofi si alte oferte. Vă invităm să vizionati mai jos reteta noastră video de ciorbă de pui a al grec:.


Tăiati cubulete mici legumele si adăugati-le in oală. Am avut o reclamatie ca s-a furat o oala plina cu ciorba. Autorul a fost descoperit, insa nu am recuperat decat oala.


Mancare de cartofi de post

O astfel de interventie este . Tragedie într-o familie din Suceava! Un băieţel de nici doi ani a murit după ce a căzut într-o oală cu ciorbă clocotită. Ciorbă de fasole cu afumătură Selectează opțiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare