vineri, 26 mai 2017

Gel unghii 2m

Geluri pentru unghii UV 2M Beauty la cele mai bune prețuri. Cumpara gel unghii 2m online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi!


Comanda si ai livrare si retur simplu ! Smart Clear gel constructie 2M Beauty.

Gel UV constructie unghii Cover Sina, g. Produse profesionale 2M beauty - 2MShop. Toate produsele sunt pe stoc si pot fi livrate imediat direct din depozit. Cantitate: ml, Brand: 2M Beauty. Tutti i Gel strutturali 2mbeauty sono autolivellanti, non colano, non si spostano durante il vostro lavoro, Vi offrono la garanzia di una. Este un gel trifazic autonivelant, care poate obtine unghii complete din trei pasi simpli.


Se aplica usor, fiind foarte facil de intrebuintat. Eu folosesc gel peste unghiile naturale.

Adauga in cos Mai multe. Iti propui sa te initiezi in tainele unghiilor false, invatandu-i in cele mai mici detalii chiar si cele mai ascunse secrete? Ti-am pregatit un curs complex de 3 . Cu acest gel UV puteti construi unghii fara a avea nevoie ulterioara de alte geluri. M Beauty a conceput acest gel de luciu un pic mai gros decat alte geluri. Kit unghii cu gel UV 2M - Nr.


Transport_Gratuit pentru comenzi mai mari de 20lei. PRETUL ESTE DE 46LEI. M Baby Pink Gel 50g(LIPSA STOC). M Fiberglass Cherry Gel 30g. Set Geluri CCN Colorate NEON pt Lampa UV - unghii false . Deși este autonivelant, acesta nu curge pe unghie , astfel încât se . Categorie: kituri cu gel uv Etichetă: NailShop.


In cazul in care facem unghii french urmatorul pas este aplicarea gelului alb,. Ca sa contruiesti unghii false ai nevoie de sabloane sau tipsuri. Cu o consistenta usoara, mai lichida, este ideal pentru modelarea varfurilor unghiilor French. Se foloseste la tipsuri, la umplut, la modelarea .

Ice Blue Gel este un gel UV marca 2M , de culoare albastruie ce pe unghie devine transparent, consist. Acesta dispune de o vascozitate medie si o putere . Compozitia traditionala a gelului care contine si fibra de . Gelurile sunt noi, sunt de camuflaj, Oricare cu lei. Geluri de camuflaf si baby pink 2M si Cupio, ibd nu mai e. Nu schimb, nu negociez. Te rog, spune-mi si mie, sunt începătoare si vreau sa pun unghii doar pt mine, asadar am achiziționat un gel 2M mai am nevoie . Vopsele acrilice Top coat Matte. Gel 2M Beauty NF Gel 2M Beauty nr.


Folosind acest lac vei împiedica îngălbenirea unghiilor provocate de razele UV ale. Institut Esthederm Cellular Water Gel facial cu efect de revitalizare. Kit pentru construit unghii false cu gel UV, destinat incepatorilor.


Beauty műkörmös alapanyagok és kellékek webshopja műköröm alapanyagok műkörmös kellékek műkörömépítő műköröm zselé porcelán por. Anunturi Gratuite e-devanzare. Credem cu tarie in inovatie si ne.


Oferte si promotii la Clinica De Unghii , tag Kit Unghii Cu Gel 2m Beauty. Asigura o pilire usoara si . Buna fetelor, unghiile mele cu gel dupa utimul gel de finish dupa uscare. M si top gel 2M voi reolva aceasta . Stocuri actualizate, preturi corecte.


Unghiile in gel au parte de foarte multa popularitate in ultimul timp si prin intermediul lor,. Agent de adeziune Bond 2M – costa doar lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare