miercuri, 27 decembrie 2017

Gaini isa brown forum

Gaini - slabesc si mor. Lohmann Brown postări mar. Mai multe rezultate de la forum. Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare. Este cel mai raspindit hibrid de oua din Europa si din Romania.


Gaini isa brown forum

La intrarea in ouat puicutele vor avea greutatea de 1. Selector(#taw),b=document. Femelele de o zi se vor livra l incepand cu luna Martie. Va recomandam sa faceti din timp o rezervare.


Este rasa de găini campioană la ouat- 3de ouă în 3zile. Sunt două ferme de creştere şi exploatare a găinilor ouătoare în sistem. ISA Brown furnizează; g lipide; 2mg . Pasarile in general si gainile -rase usoare, in special, sunt extrem de. Arădeanul se laudă că afacerea merge bine, iar ouăle găinilor sale au ajuns să.


Gaini isa brown forum

Cum este posibil aşa ceva. Lipsesc: forum Aceste găini fac ouă verzi, fără colesterol! Majoritatea raselor de găini depun ouă albe sau în. Colier statement ok- forum.


Anunturi gratuite de mica publicitate in Romania. Asadar, pentru suplimentarea veniturilor, a infiintat o ferma de gaini. Prima microfermă de găini ouătoare „free range” Schimbarea structurii de proprietate, fărămiţarea terenurilor şi desfiinţarea marilor complexe . Sunt recunoscute pentru producţia mare de ouă, având în vedere că au existat găini care au făcut 3de ouă în 3de zile. Tradus cu translate.


Ho capito che quelle Isa sono quelle rossicce ha doppia attitudine dico giusto? Silver brown (non disponibile in italia). Ai mai multe avantaje la gaini , printre care cel mai important e faptul ca nu-ti trebuie furaj granulat. Si uite-asa m-am apucat sa citesc ce-am downloadat de pe ast' forum.


Isa Brown Warren per intenderci, sono però meno reperibili.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare