joi, 14 decembrie 2017

Oua de rata salbatica

Oua de rata salbatica

Pui de rata salbatica l-am crescut de mic pana a ajuns la maturitate, dupa care l- am eliberat. Vand Oua de Rata Salbatica pentru Incubat. Rata sălbatică impaiata trofeu de vanatoare.


Animale domestice si pasari Pasari. Depune, incepand din luna aprilie, ponte de cate 8-oua , pe care le cloceste. Rața este numele atribuit unei varietăți de specii din familia Anatidae.


Rata salbatica este o pasare de apa ce face parte din familia Anatidae, Ordinul. Pentru mai multe detalii la telefon. Cititorule, acum te vom delecta cu găinile și rațele abației.


Poate sunt ceva hibrizi intre rata salbatica si o alta rasa de rate! Cati pui de rata pot iesi de la ,rate. Rata poate fi de doua feluri: rata salbatica si rata domestica. Ratele mananca farmituri de paine sau covrig.


La sfîrşitul zilei, Cho a găsit patru ouă de raţă sălbatică la rădăcina unui palmier şi am sărbătorit mîncînd ochiuri şi bînd cafea la cină. Porumbelul gulerat – ouă. Stârcul cenuşiu – ouă. Raţa sălbatică mare – ouă.


Sunt foarte bogate in proteine, chiar mai bogate decat cele de gaina. Contin calciu si potasiu, dar si minerale rare pe care oul de . Oua de rata pentru incubat diret de la crescatori de rate din intreaga tara, oua. Puii de raţă sălbatică apar la trei săptămâni diferenţă. Ponta este formata din 8-oua de coluoare verzui sau albastre-verzui.


Alte denumiri: rata salbatica , rata salbatica comuna, rata salbatica. Sitar, rață, găină, gâscă, bibilică, prepeliță, potârniche, curcan, porumbel, fazan. Adică, mici ouă de prepeliță, cu piure de ciuperci.


Oua de rata salbatica

Depune incepand cu luna aprile 8-oua pe care le cloceste doar . Femela cloceste intre trei si cinci oua cu dimensiunea de 5xmm, pentru . Cumpara rata jucarie face oua online pe eMAG. Rata Khaki – Cambell este rezultatul incrucisarilor dintre rata de Rouen cu rata alergatoare si cu rata salbatica. Oua aproape la fel de mult ca si . Denumire Comună: Raţă Sălbatică. Rața mută este o pasăre domestică tăcută și liniștită.


Rața leșească matură începe să depună ouă încă din aprilie când vremea se . Diferente intre oul de gaina si cel de rata. Ouale sunt printre alimentele cele mai consumate din Romania, aceste produse fiind omniprezente in . Ei depun ouăle în rața sălbatică lângă apă. Lipit de un perete era un scrin în care se găseau mostre de ouă de pasăre,.


Hanny zâmbi și se duse la un raft pe care era o rață sălbatică împăiată. Ingrediente: -oua (fierte tare) -cartofi fierti -ceapa tocata marunt -rosie taiata felii -2 . Ouăle de raţă pe care le găsiţi la noi, nu sunt genul de ouă de supermarket ci ne duc cu gandul la curtea bunicilor, cand în vacanţe ne bucuram . Ouăle de găină şi de prepeliţă conţin proteine de cea mai bună calitate şi sunt ideale pentru consum. Cele de raţă pot fi infectate cu . Bobocii de rață și gâscă sunt printre cei mai drăgălași vestitori ai primăverii.


Gâștele sunt mame foarte . Cea mai raspindita si la noi este rata - salbatica (Anas platyrhynchos), din care. Ouăle de rață cântăresc aproximativ de grame iar culoarea lor poate varia de la verde-albăstrui deschis și până la alb. Aceste ouă au un conținut puțin . Cu mai mari decat ouale de gaina, ouale de rata contin in cantitati semnificative minerale, vitamine si proteine. Deoarece sunt bogate in grasimi, grasimi . Rata indiana alergatoare (imaginea de sus) este cea mai raspandita rasa.


Rouen de origine britanica cu rata alergatoare si cu rata salbatica. NEW Rcom MARU 3INCUBATOR 3OUA DE GAINA RATA PREPELITA. Am prins o rata salbatica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare