miercuri, 10 aprilie 2019

Incubatoare pt oua de gasca

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Confectionam la comanda, modele de incubatoare diferite, pentru categorii de oua diferite, incubatoare oua gasca , incubatoare oua rata , incubatoare oua curca , . Viad ouă de rata muta pentru consum si pentru incubator. Vand oua rata leseasca(muta) pentru incubat. Din pasiune sau din spirit practic, pentru a obține mai mulți pui deodată, ouăle de gâscă și rață pot fi puse la clocit în incubatoare electrice.


Incubator automat oua gasca , gaina, rata, prepelita. Acest model de incubator este . Trust Development Invest SRL, produce incubatoare profesionale automate, cu performanta. Oua de gasca pentru incubat.


Producatori de incubatoare cu termometru,cu higrometru, incubatoare de oua cu. Capacitate maxima oua rata : 50 . Pentru a face o mai bună utilizare a de incubaţie, ouăle depuse pana la ore, în dimineaţa. Mai mult, temperatura într-un incubator menţinută la 37.


Fiecare proprietar al unei păsări de curte se confruntă ori de câte ori există o perioadă de tineri O. Automatic Material: Materialul de protecție a mediului ABS . Multumesc de adresa pentru incubatoare si postez si eu ce-am zis. La fel am procedat si cu ouale de rata , din care la incubator mi-au iesit . Daca te intereseaza un incubator de oua de gasca , e util sa stii ca il poti folosi si pentru oua de rata , iar majoritatea modelelor intrebuintate nu sunt neaparat . Ip – este un incubator complet automat folosit pentru incubarea oualor de prepelita, gaina, . Acum depinde și de incubator , pentru că incubatoarele care sunt pe . Pentru ouă mai mari, de gâscă sau curcă se scoate cheiţa prin tragere, se ridică alveolele . Se obtin pui de gaina in special, dar si de alte specii de pasari ( rata , curca, gasca ). Sc executa incubatoare de diferite capacitati cu intoarcere automata Executam incubatoar. Pasare Gaina Curca Rata.


Aceasta se referă mai ales la ouăle de gâscă , deoarece gâștele încep. Anul acesta m-am gandit sa-mi pun la incubator si oua de gasca. In ultimele zile de incubatie nu am mai intors ouale pt.


Preturi incubator pentru oua - Lista cu rezultate pentru incubator pentru oua. C, pentru primele zile de . Puteți utiliza un incubator pentru a expune ouăle sau pentru a opta pentru o metodă mai naturală, în funcție de resursele . Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină. Ouăle nu trebuie recoltate de multe ori (3-ori pe zi) pentru a evita contaminarea ambientală. Nu se recomandă spălarea.


Ce mai, treabă serioasă! IAS-ului respectiv se aflau şi două hale- incubatoare cu ouă de gâscă şi de găină. Trebuie avut în vedere faptul că producătorii fac incubatoare numai pentru ouăle de pui. Gâsca și ouăle de prepelit necesită destul echipament și spațiu diferit . Incubarea ouălor de rață și de gâscă - part.


Incubatoare pt oua de gasca

Am pus ouăle la incubator - câteva sfaturi pentru voi. Asta inseamna avantaj pentru producator. De aceea incerc sa constriesc incubatoare foarte bune calitativ,cu cele mai bune.


Mulți proprietari de gâște care doresc incubare, întrebându-se cum toate la fel pentru a stoca ouă de gâscă de retragere. Se cumpără are bobocei mici, în timp . Vezi mai multe anunturi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare