marți, 30 aprilie 2019

Sita pentru fiert paste

Cumpara sita paste online pe eMAG. Sita inox pentru oala inalta 24cm, capacitate 9l, pentru gatit paste. Pentru fiert in apa, la aburi sau prajit cu cantitati minime de apa sau grasimi.


Sita pentru fiert paste

Ustensilele potrivite pot transforma munca în bucătărie în distracţie. Avem toate tipurile de produse, de la ustensile de bază până la ustensile mai speciale ce. Aceste site pentru paste se folosesc.


Instructiuni de utilizare: Usor de curatat, se poate spala in masina de spalat vase. Sita faina gauri fine, profesionala. Setul este alcatuit din oale cu diametrul de 24cm, cu capac si sita ideala pentru a scurge apa dupa ce ati fiert pastele.


Sunt potrivite pentru toate tipurile de . Are peretii prevazuti cu sita pentru scurgerea . Oala din otel inoxidabil este prevazuta cu un cos din sita inoxidabila, cu maner si care permite. Litri, piese, Inox, Aburi,. Sau renuntand la temeri , punand la fiert un pui si adaugand legume peste o . Strecurătoare lingura tulpina fierte alimente Drainer paste orez legume sita Plastic - vânzarea produselor.


Uşor pentru a se scurge paste , orez fiert legume etc. Acest produs este folosit pentru fierberea la . Accesoriul pentru paste , poate fi folosit si la alte tipuri de alimente (de ex., pentru fiert cartofi). In plus, accesoriul tip sita , poate fi folosit pentru fiert la aburi. Set pentru fiert paste , pasta cooker, din inox. Selectati varianta dorita pentru Sita inox . Când revine supa la fiert , se condimentează cu sos de pește.


Sita pentru fiert paste

Ingrediente: - creveți Thai. De aseemenea, nu aruncați apa în care ați fiert pastele , iar asta pentru că apă există nutrienți buni pentru organism. După ce s-au fiert puneţi-le într-o sită şi treceţi-le printr-un jet de apă rece. Aşezaţi pastele fierte pe un platou, adăugaţi compoziţia de carne . Punem apă la fiert ţinând însă cont de cantitatea de paste pe care vrem să o fierbem. Se fac piureuri de fructe fierte cărora li s-a separat pieliţa trecându-le prin sită.


Sita pentru pasat legume, diametru 2mm, inox. Se recomandă în special gutuile, din a căror zeamă care rămâne de la fiert se . Nu clăti pastele după fierbere – Multe gospodine răstoarnă pastele într-o sită după ce s-au fiert şi le bagă rapid sub un jet de apă rece. Cosulete pentru fiert paste cu forma speciala ce asigura prepararea rapida si. Oferta: oala inox paste - oala pentru fiert paste - oala cu sita paste. Dulcețuri, jeleuri, marmelade, paste și piureuri de.


Piure de fructe obținut prin trecerea printr-o sită și apoi fiert sub vi ale . PASTE BĂNEASA COPIILOR CU LAPTE ȘI VANILIE. Cand pastele s-au fiert luam de pe foc scurgem apa si adaugam in sita , printre paste , putin unt. Când este moale se trece prin sita de sârmă inoxidabilă. Se stinge cu apa în care a fiert , adăugându-se atâta apă câtă este necesară pentru porții de supă.


Se descoperă cartofii și se controlează dacă s-au fiert ,. Dacă sunt moi, se pun la scurs într-o sită mare pentru paste , așezată deasupra unei cratițe. Oala fiert la aburi formata din piese: oala din material inox, sita si un capac. Steamerul Bohmann este ideal pentru gatit diverse legume sau paste intr-un . După ce a fiert , se scoate în sită şi se lasă să se scurgă.


Separat, se taie ceapa. Pentru început, se pun pastele să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj. TAVA, VAS PENTRU FIERT PASTE , SI LISTA POATE CONTINUA! Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si le lasam la scurs in sita. Paste delicioase cu spanac si avocado.


Combinam pastele fierte cu crema de spanac si servim cu patrunjel. Inainte sa strecori pastele ”salveaza” o cana din apa in care au fiert. Le treci printr-o sita ca sa scapi de seminte.


Spalati produsul cu apa calda si detergent de vase. Nu folositi produse ce pot zgaria. Oala inox cu cosuri pentru fiert paste de la Fimax Trading Srl. SITA FIERT IN ABURI INOX.


Dotat cu sita de colactare si cuva de pastrare spumei si a amidonului din apa. Alimentarea cu apa se face prin robinet conectat la reteua de apa. Scoicile se pun la fiert în apa clocotită deja, suficient de multă încât să le.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare