joi, 18 aprilie 2019

Prajitura cu biscuiti jamila

Prajitura cu biscuiti jamila

Acest tort fara coacere cu biscuiti este ideal pentru orice ocazie, atunci cand nu vreti sa coaceti blaturi sau cand pur si simplu nu aveti cum. In copilarie mama imi facea destul de des tort de biscuiti. Era usor de facut, ieftin si nu necesita coacerea unui blat. Pentru mine insa era cel . Se bat ouale cu zaharul vanilat si se adauga putin cate putin untul si se bate bine pana cand amestul devine neted. Se adauga laptele si faina si se pune la.


Prajitura cu biscuiti jamila

Prajitura rapida cu biscuiti si crema de mascarpone. Imi place sa urmaresc pe Facebook diferite pagini, evident, care au retete. Sun mai ales in cautare de idei. Peste biscuiti intindem un strat de crema apoi urmeaza alt strat de biscuiti inmuiati in lapte, apoi iar crema si tot asa pana terminam biscuitii si . Ne plangem de caldura sufocanta de afara si de faptul ca nu mai putem pregati prajituri elaborate care sa necesite mult timp langa aragaz asa . Reteta scrisa o gasiti aici http://www. Multumim Jamila pentru.


Prăjitură Crăiasa Zăpezii. Cea mai gustoasă prăjitură cu blat din albușuri, cremă de vanilie și ciocolată, un strat din biscuiți și încă unul de frișcă. Această variantă de tort cu biscuiţi este atât de bună încât se găseşte şi în meniul restaurantelor de lux. Tort de biscuiti cu ciocolata,un tort simplu si usor de facut dar de un real efect.


Prajitura cu biscuiti jamila

Combinatia dintre ciocolata alba si cea amaruie,nuca prajita si . De departe cel mai usor tort pe care il poti pregati pentru o zi festiva, pentru o dupa-amiaza in familie sau o seara cu prietenii. Retete pentru prajituri si biscuiti - Repede si simplu Scrisa de o echipa de experti culinari, culegerea de fata va fi de un mare ajutor in crearea unei selectii de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare