vineri, 10 iulie 2015

Gaini brahma

Animale domestice si pasari Pasari. Vatra Dornei Ieri 10:31 . Ouă găini Brahma Columbia, negru, herminat deschis. Gaini brahma potarnichiu. Bucuresti, Sectorul Ieri 09:26. Pagina dedicata iubitorilor de gaini si cocosi brahma.


Gaini brahma

Galinacee uriase de origine asiatic-americana. Young Brahma Bso,Light,Blue light,6- - months old - AGROKOTA. Găina Brahma este supranumită ”uriașul găinilor” sau găina-curcan datorită greutății impresionante pe care o atinge, dar și a cărnii sale de o . A transformat pasiunea pentru păsări într-o afacere. Este povestea unui băimărean, care a început să.


ULtimele poze adaugate sunt cu pasari in perioada de naparlire. Afla informatii despre gaina Brahma ! Articolul cuprinde informatii despre caracteristici fizice, comportament si pretul unei gaini Brahma. Am gaini brahma columbia toate la 2lei. Andra şi Stelică Bleora există găini din rasa Brahma Izabel. Un astfel de exemplar, poate ajunge până la kilograme.


Gaini brahma

Barter in stil american: Aligator pentru. Un barbat intra intr-un magazin alimentar cu un . Se vind gaini brahma , au ani, au fost crescute la libertate, hranite numai cu cereale naturale fara adaosuri! Găina (Gallus gallus domesticus) este o subspecie de păsări din genul Gallus, familia Phasianidae. Masculul găinii se numește cocoș.


Vand gaini brahma herminat deschis, varsta luni. Avem si puici de vanzare varsta luni. Se pot vedea in Campulung Muscel, jud. Brahma , o rasa grea de pasari, este denumita si „uriasul gainilor “, desi nu detine chiar recordul absolut in domeniu.


Poate fi considerata ca . In timp omul a format cainele dupa necesitatile sale, . Ferma ecologica de gaini Brahma. Răspundem, de această dată, solicitării unui crescător de găini din rasa Brahma. Aceasta este o rasă grea cu următoarele caracteristici . Informatii despre Familie gaini Brahma ( cocos si gaini ). Brahma AS Vindem oua si pui din rasa Brahma (rasa pura), din crescatorie proprie.


Mai multe informatii telefonic! Oferim si rugam seriozitate! Cresterea gainilor Brahma este un hobby avantajos! Rasa de gaini Brahma este de origine asiatica, adusa in Europa pe la mijlocul secolului al XIX-lea, din America, fiind ameliorata prin infuzii cu rasa Cochinchina , . Ceva mai departe era expoziţia de orătănii, plină de găini de toate soiurile, de la uriaşele rase Brahma până la cele pitice, ruginii, de raţe şi de tot felul de . Am colectat anunțuri de pe sute de site-uri publicitare pentru . Găsește rapid cele mai bune oferte pentru Oua de gaini brahma de vanzare pe Oferte360.


De vanzare tineret brahma de 3-luni: albastru, negru, potarnichiu-negru si potarnichiu-albastru, columbia-negru, columbia-albastru si splash. Articole din Rasa de gaini Brahma scrise de AdisiDana. Filed under: Boli si afectiuni — Liviu . Daca aveti o casa la tara si vreti sa renuntati la rutina orasului o afacere cu gaini brahma poate fi o idee foarte buna.


Găina Brahma – Enciclopedia raselor – fotografii ale raselor de păsări de curte, descriere și vânzare de găini , gâște, rațe, curci, bibilici (picheri), prepelițe și.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare