joi, 9 iulie 2015

Gletiera stanley

Date Tehnice, Dimensiuni: 320x1mm. Set de livrare, Ambalaj de buc. Compara preturi si oferte actualizate. Acum este doar 8lei! Clasa de utilizare, Profesionala.


Gletiera lama inox 3x 130 . Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Platesti numai dupa deschiderea coletului. Maner bi-material pentru protectie si confort. Selectati dimensiunea si tipul gletierei pentru a afisa pretul.


Stanley și IUSMOB, ce cuprind instrumente de măsurat, menghine,. La orice scula achizitionata de la noi beneficiezi de garantie . STANLEY Works a fost initial o companie ce fabrica balamale si alte . Vă invităm să răsfoiți catalogul Stanley în materie de unelte și scule de mână! Stanley gletiera cu lama din inox si colturi rotunjite, 3mm x. Manusi Protectie M03-M.


Gletiera stanley

Be the first to review this product. Availability: under the. GLETIERA RAZUITOARE METALICA COLT INTERIOR 270MM. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. ATA TRASAT 30M STANLEY.


Pret la cerere Detalii . Disponibilitate: In stoc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare