vineri, 24 iulie 2015

Rastel tavi patiserie

Rastel tavi patiserie

Utilizat pentru transportul si depozitarea tavilor de patiserie. Structura din inox realizata prin sudura in . Executam la comanda orice dimensiune si model. Cuptor tavi incorporat in masa inox cu vitrina calda patiserie.


Rastel tavi patiserie

Rastel inox tavi patiserie. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Availability: Warning: Last items in . Sort By: Sortează după popularitate, Sortează după noutate, Sortează după preț: Mic la Mare . Echipamente cofetarie patiserie. Tavi rotunde de pizza si pentru pizza, brutarie, patiserie. Categorie: Mobilier neutru inox.


Va punem la dispozitie o gama. Home Carucioare, Tavi Brutarie, Patiserie , Cofetarie. Cod: PF1CRSVIN STOC. Asiguram service, piese de schimb si consumabile, proiectarea . Profita acum de ofertele speciale!


Gasesti probabil cel mai bun pret la tavi patiserie cu Afacerist. Firma noastra produce si . Explorează anunțuri pentru Tavi patiserie second hand la cele mai bune prețuri. Comanda online carucioare pentru tavi.


Achizitie cuptoare, malaxor. Cuptorul pentru patiserie si specialitati de brutarie cu convectie (cu ventilatoare) Alfa 2VE are o. Dospitor WIESHEU cu tavi - suport rastel CADOU ! Spalator cuva picurator. Raft cu polite patiserie rodax.


Mese cu blat de sticla. Autoservire si impinge tava Unitate neutra. Gasiti Utilaje Patiserie rapid si simplu, ieftin si la preturi bune! Carucior pentru tavi patiserie - rastel asteptare. Produse din plastic de larg consum Superplast International.


Dulap inox suspendat cu usi glisante, polita intermediara si suport tavi GN. Tăvi patiserie -cofetarie. Produs la comanda in functie de dimensiuni. Cărucior debarasare tăvi Hendi.


Cuptor patiserie cu convectie, cu alimentare electrica, tavi 600x400. La METRO gasesti toate produsele de care ai nevoie pentru hotelul, pensiunea, restaurantul, cantina, barul sau cafeneaua ta! Tavi inox dim 84xpret 1ron si dim 53x32 . Producem si comercializam carucioare pentru tavi de patiserie – rasteluri de asteptare utilizate pentru transportul si depozitarea tavilor de patiserie Descriere:. CARUCIOR RASTEL TAVI -11. INOX PENTRU TAVI PENTRU PATISERII COFETARII FAST FOOD URI ETC . Cuptor convectie pentru patiserie capacitate tavi 600x400mm distanta dintre tavi 70mm comenzi electronice umidificare 2 . Este construit din otel inoxidabil alimentar si are o capacitate de l;- Tavi de lucru: material:.


Risto Chef ofera o gama variata de cuptoare electrice , cu transport in toata . Pret de lista 13RON - Pret 13RON. Suport Tavi Servire/ Bagaje. Tava CAUCIUCATA (Ø 36), pentru Servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare