vineri, 3 iulie 2015

Plita electrolux egh6343lox

Plita electrolux egh6343lox

Intra acum si comanda online. Profilul îngust şi stilul elegant al plitei pe gaz asigură o aliniere perfectă cu celelalte. Afla detalii despre Plita gaz incorporabila . Alte anunturi din care sa alegi. Electrocasnicele pe care le ravneai.


Dimensiuni produs(cm), 55x51. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Traducerea acestei pagini This Pin was discovered by Appliances. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Producător: ELECTROLUX.


Disponibilitate: In stoc. Caracteristici generale. Vizualizează toate produsele din categoria Plite încorporabile. Plita : alimentata gaz, inox, zone de gatit: latime: 60cm, culoare: inox, arzator wok. Tip plita : Pe gazNumar arzatoare: 4Control butoane: FrontalAprindere electronica: DaCuloare: inox.


Plita electrolux egh6343lox

Adaugă la lista dorinţelor. Plita incorporabila ELECTROLUX EGH6343LOX , gaz, . In momentul in care te-ai decis ca doresti sa achizitionezi o plita incorporabila, apare si prima ta dilema – ce fel de plita ar trebui sa aleg, cat de mare ar trebui sa . Doar printr-o singura rotire a butonului de gaz, flacara se va aprinde automat, ceea ce este foarte comod si sigur. EGH6343BOW EGH6343BOX EGH6343LOX EGH6343LXX EGH6343RON . Tendintele actuale sunt de a opta pentru o plita pe gaz si un cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare