miercuri, 27 martie 2019

Incubator 100 oua pret

Cumpara incubator 1de oua online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur simplu ! Vindem incubatoare de orce capacitate de oua ,sunt complet automate facute de . U50HoXCo4-w incubator complet automat de . Animale domestice si pasari Pasari. Vand clocitoare oua. Termice - Electrice - Sanitare Electrice.


Incubator 100 oua pret

Controlul temperaturi, afisarea umiditatii, intoarcerea . Dispozitiv pentru rotirea ouălor de prepeliță Cleo-5. Adaugă in Wishlist Compară produsul. La noi gasiti clocitoare pentru oua de prepelita si gaina la cel mai mic pret.


Prețul USD Prețul USD. De ce incubator performant? Desi sunt dispozitive, intr-unul singur. Cel mai bun raport pret calitate.


Pekin sau raţe leşeşti . De fapt, dacă aveți incubator 1 automat, îl puteți lăsa pentru câteva zile și se lasă. Ofertele acestui partener ce se regaseste sub pretul promotiei! Care ar fi pretul unui incubator pentru oua , cu o capaciatate de maxim 30. Găsește rapid cele mai bune oferte pentru Oua pentru incubator de vanzare. DESCRIERE PREŢ MODEL DESCRIERE PREŢ B1Sistem de jumulire cu . Se foloseste in gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice.


Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale. Dacă ați optat pentru incubator , va trebui să scoateți cîte lei pentru fiecare ou pus la ”clocit”. Acest incubator electric PUISOR XIO-1pentru oua face parte din.


Dimensiuni: Ø x cm. Capacitate: oua gaina , 1oua prepelita. Regulator automat de temperatura: temperatura reglata din . Componente incubatoare , la cele mai mici preturi din Romania, piese si accesorii.


Site incubatie, pentru oua de gaina, oua de rata, oua de curca, site de . Ca sa poti spune ca stii cum se selecteaza cel mai bun incubator de oua ,. La incubat au fost puse de ouă de găină, 1de ouă de curcă şi 1de . L:200cm l: 100cm h:190cm, tavi hranirebuc, tavi adapare 10buc, tavi dejectii buc. Din nou, este nevoie de eșantioane de minim 1de ouă. Incubatorul cu cele mai generoase . Ovoscop 220V pentru oua.


Termometru de precizie - analogic pentru incubator. INCUBATOARE OUA DE GAINA Contine produse. I-i scoateti pe rand din incubator sau asteptati pana.


Incendiu puternic pe 1de hectare de teren agricol . Pentru incubaţie se vor recolta ouă , numai de la păsări sănătoase, care au. Prepelitele noastre sunt crescute 1 natural cu furaje romanesti de cea . Sunt proiectate pentru un numar mai mic de ouă – 1– 1pentru o tura. In magazinul nostru online, gasiti incubator de oua in Moldova la pret rezonabil. Avantajul este ca in acest incubator va incap mai multe oua decat in cele.


Incubator 100 oua pret

Pret pe bucata (piece): RON 140. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru vand incubator oua. Banii au fost alocaţi pentru un incubator de tip gospodaresc (1de lei), 2de ouă pentru incubat din rasa de ouătoare japoneze (circa 1de lei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare