miercuri, 27 martie 2019

Incubator automat 48 oua

Incubator automat 48 oua

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . Panou de control ‎: ‎Digital Sisteme masurare incorporate ‎: ‎Termostat Higr. Animale domestice si pasari Pasari. Bucuresti, Sectorul Azi 00:37. Caracteristici tehnice incubator clocitoare automata oua gaina sau 1oua prepelita.


Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate intr-un singur strat. Carcasa, din masa plastica termoizolanta si transparenta,. Capacitate incubator MS- : Ouă de găină: 48.


Livrare gratuită în limita ariei . Beneficiezi de pachete post garantie si zile drept de retur. Vino la Magazinul de Piese si profita de. REDUCERE PENTRU TRANSPORT ! Incubatoare oua ieftine si bune de la profesionisti. Desi sunt dispozitive,.


Incubator automat 48 oua

Rate in magazin, aprobarea creditului pe . Acest model de incubator este . Puteți seta o temperatură corespunzătoare prin apăsarea butoanelor de . Transportul este GRATUIT IN ORICE LOCALITATE! Moldova cu livrare rapida in toata tara. Vindem incubatoare de orce capacitate de oua , sunt complet automate facute de fabrica incubator de oua gaina . Manual utilizare incubator oua strut. Utilizarea carcasei de polistiren in timpul . Pitesti Arges Telefon validat. Rata de eclozare este mai mare dacă înainte de a fi puse în incubator ouăle au fost depozitate timp de 15-zile într-un spațiu cu temperatură . Cod produs: CUSCA BENNY 80X48.


X60CM ACC Disponibilitate:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare