luni, 18 martie 2019

Ouatul la australorp

Animale domestice si pasari Pasari. Este rasa de găini campioană la ouat - 3de ouă în 3zile. Numele acestei rase a fost dat de denumirea organizației de unde provine rasa . Cresterea gainilor - Stimularea ouatului si obtinerea clostilor In general, productia de oua a gainilor depinde de rasa si de asigurarea conditiilor . CRESCĂTORULUI PRIVIND PROTECŢIA ŞI. BUNĂSTAREA GĂINILOR OUĂTOARE , ÎN FERMĂ ŞI ÎN.


Unsubscribe from 4chromium? Gaini cele mai ouatoare. Cele mai ouatoare gaini. Cotete, casute, custi, poiata pentru gaini ouatoare. Top gaini ouatoare de rasa - Buna seara ! Vand gaini rosii ouatoare Isa Brown,varsta luni de zile.


Penajul negru are reflexe verzui, fiind completat de ochii . Puicile pot începe ouatul după vârsta de luni. Oferte AUSTRALORP GAINI VANZARE PRETURI PIATRA NEAMT - Vanzari, Cumparari, Servicii AUSTRALORP GAINI VANZARE PRETURI - catalog online si. Pasarile sunt de anul trecut si acum au inceput ouatul. Este vorba despre o fermă cu găini ouătoare , crescute la cuşti îmbunătăţite după toate normele europene.


Exportăm ouă în Spania, Ungaria, . Pentru gainuse ouatoare mineralele contribuie la o . The 5th week FCR of CSML at AICRP Izatnagar centre and OUAT. Apoi, sa înregistrat un record: 30ouă pentru 3de zile în medie, cu o singură găină ouătoare. Daca ii cresti pentru oua proaspete, e de preferat sa alegi o rasa mixta sau o rasa comerciala de gaini ouatoare. In cazul in care ii cresti pentru carne, iti vei dori . Le vand numai perechi la pretul de. Vând 2cocoși rasa australorp , această rasă după ce trece de vârsta de luni, ouă în fiecare zi, Este campioana gainilor la ouat.


Puteți citi pe net găini . Desigur, conținutul de găini ouătoare și de reproducție de conținut diferit și de reproducție puilor. Primele semne cuprind atitudini anormale somnolență, ouat redus, sete accentuată, lipsa poftei de mâncare şi spre final . Vand pui de gaina rasa australorp la o săptămână la prețul lei Rasa australorp este cea mai ouatoare rasa din cate exista, iar la maturitate gaina are o. Australorps - Charmic Valley Poultry. Rasa de gaini AUSTRALORP campioana la ouat. Puicute sexate hy line rasa de gaini ouatoare ( pui carne Baia Mare).


Ce pretentii au gainile ouatoare in lunile de iarna. Caldura din adapost influenteaza direct nivelul productiei de oua, consumul de nutreturi si . Imformatii despre rasa de gaini outoare AUSTRALORP lumea animalelor. Sunt bune outoare , dar nu cele mai bune , asta in ideea in care va intereseaza si ouatul lor. Inca o rasa mixta asemanatoare Plymouth-ului . In gospodariile cu un numar limitat de cuibare poate fi dificil pentru gainile ouatoare daca unul din cuibare este ocupat continuu. Acest lucru poate duce la . Cumpara acum pui de gaina ouatoare ieftin online la preturi avantajoase.


Cea mai ouatoare rasa de gaini. Nu necesita conditii speciale pe timp de iarna. Cocosul ajunge la maturitate la kg,iar gaina la kg.


Albert distribution ferma de gaini ouatoare Valea Mare Dambovita. Puisori Brahma herminat deschis ! CELE MAI PRODUCTIVE RASE DE GAINI OUATOARE - TOP 3 . Daniel si Irinel Iepuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare