marți, 27 mai 2014

Ascutitoare cu manivela

Ascutitoare cu manivela

Cumpara ascutitoare cu manivela online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Alegeti o ascutitoare cu manivela si economisiti timp si energie! Noul model este confectionat din metal, cu un container pentru deseuri din plastic transparent. Preturi ascutitoare manivela - Lista cu rezultate pentru ascutitoare manivela.


Compara preturi si oferte actualizate. Categoria: Instrumente de scris. Sport , timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Sistemul de ascutire este realizat din aluminiupentru o ascutire fina si precisa.


Ascutitoare cu manivela. Sistem de pridere de birou si manivela pentru ascutire. Este foarte utila pentru gradinite, scoli sau ateliere de lucru, unde este nevoie de folosirea intensiva a creioanelor obisnuite sau color. Recomandata doar pentru . Este foarte utilă pentru grădinițe, școli sau ateliere de lucru, unde este nevoie de folosirea intensivă a creioanelor obișnuite sau color. Livrare rapida si gratuita la comenzi mai mari de 1de lei!


ICO SÜNI ascuţitoare cu manivelă cu gaură , preţ: 22. Lei, descriere jucării: Acest ascuţitor mecanic, care se poate fixa de masă, este potrivit pentru uz . Disponibila in culori. Fii primul care adauga o . Este conceputa din material plastic rezistent si durabil. Prevazuta cu compartiment pentru.


Recenzii și comentarii. Nu există recenzii pentru acest . Apasati clapeta apoi introduceti creionul, eliberati apoi clapeta se roteste manivela si creionul este ascutit. Se apasa apoi clapeta si se extrage creionul. Herlitz are designuri . Formular - Solicitare informatii suplimentare. Sertar pentru deseuri si lipire cu ventuze pe suprafetele plane.


Ascutitoare cu manivela

Cu ajutorul acestuia veţi putea ascuţi mai multe creioane confortabil, chiar unul după altul. Plastic Economic si Metal Extra. Culoare: gri Mecaniscu manivela Alte detalii: lama din otel clema de fixare pentru birou.


Pentru grafit și creioane . O manivelă este un braț atașat în unghi drept unei roți folosite pentru a genera. Mașină de găurit manuală, ascuțitoare , mulineta de pe undița de pescuit. Gaseste cea mai buna ascutitoare pentru birou sau scoala, citind ghidul de categorii.


Poti gasi modele mecanice sau cu manivela , ori electrice, modele simple, . Permite ajustarea vârfului creioanelor , are talpă cu grip pentru o. Oferta se va transmite electronic la adresa de e-mail . Cauti sa cumperi rechizite?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare