marți, 20 mai 2014

Set biti imbus

Set biti imbus

JBM - Trusa chei hexagonale 1piese1piese JBM - Trusa chei hexagonale 1piese1piese JBM - Trusa chei hexagonale 1piese108 . Chei hexagonale la grade pentru suruburi imbus din aliaj crom - vanadiu. Setul contine chei de diferite marimi ( 1). ERBA 031este o trusa de chei tubulare si biti ce contine piese: - capete tubulare 1/: 4/5/5/6/7/8/9/10/11/12/mm. Trusa de Chei 1/in gama larga pentru scule service auto. Truse de Chei 1/in gama larga pentru scule service auto.


Set biti imbus

Alex văzu un detector de metale standar cu un mic pupitru, și tăvițe din plastic pentru curele și chei. Alex împinse trusa de instrumente lângă detector. Scoase dintr-un sertar o trusă mică din piele şi, deschizând-o, scoase o rangă placată cu nichel, cutter cu vârf de diamant pentru tăiat geamuri, chei adaptabile.


La Leroy Merlin găsești o varietate mare de produse pentru bricolaj, la cele mai bune prețuri, precum și soluții pentru casă și grădina ta. Magazin online, magazin virtual, magazin electronic, gama completa, scule unelte, accesorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare