marți, 27 mai 2014

Sick of it by skillet

STOC INDISPONIBIL MOMENTAN. Utilizare: - aplicatii uzuale de slefuire inox. Caracteristici: - granulatie disponibila : 6 8 1sau 120. Intra pe site si vezi oferta. Set discuri pentru slefuit 1mm.


Prindere velcro (scai ) pentru lustruitoarele unghiulare electrice. W, diametru disc 3mm. Unsubscribe from Lucian. Lustruire inox cu pasta si pasla,. Disc frontal lustruire inox.


HARTIE ABRAZIVA VOPSIT. Yuhong a dezvoltat armat rectificat roti otel inoxidabil ( inox ) care . Forma constructivă radială cu dispunerea specială în evantai a lamelelor . Tip utilaj, polizor unghiular. DISC ȘLEFUIRE INOX 125X6X22.


Spre comparare Comparare. Diametru exterior, 1mm. Este un produs potrivit pentru prelucrarea metalului si inoxului. Asigura performante optime la utilizare. Discuri abrazive din pâslă.


Domeniu de utilizare: - polizari si finisari metal universal . D pe suport din țesătură flexibilă pt. Disponibilitate: Disponibil. Chișinău este în Moldova nu este . SLEFUIT ,DEPRESAT, 115X22X6MM.


Sick of it by skillet

Permite îndepărtarea unei cantități importante de material. Category: Burghie, discuri. Ideal pentru oțel superior. Magazin online, magazin virtual, magazin electronic.


La acest produs nu acordam discount. Norton Vulcan A30P-125x6. Cod produs: RS F-115-Z040. Utilizate in operatii de polizare, slefuire , finisare si lustruire in mediu uscat si umed. Magazinul online de scule profesionale FlantGrup SHOP va ofera toata . Slefuitor folosit pentru polizarea finisarea si reconditionarea materialelor din inox.


Sick of it by skillet

Placa INOX pt prelucrare metal pe slefuitorul Hegner TBS 500 . Accesorii pentru taiat, frezat si slefuit. Slefuire fina otel, otel inox , aliaje metalice. Descarca Fisa de date SQUADRO-M. In online magazinul SUPRATEN.


Acest disc de polizare de degroșare este proiectat pentru a poliza oțel inoxidabil. Reduceri, promotii, oferte. Pentru slefuirea otelului si inoxului.


Sick of it by skillet

Structura discului lamelar: lamele din material abraziv pe suport panza. Se folosesc la masinile pentru slefuit glet cu suport de 225mm sau 230mm. Pasta polisare Lumo 9(albastru) pentru inox si aluminiu.


El este optim adecvat pentru tăiere, debitare, şlefuire şi periere. Gratar gaz Landmann Horeca, arzatoare, kw, inox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare