luni, 12 mai 2014

Tigaie fonta peterhof 28 cm

Tigaie fonta peterhof 28 cm

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare . Profita acum de preturi. Compatibila cu toate aparatele de gatit, inclusiv cu cele pe inductie. STAUB oala vas tigaie fonta 28cm cu structura Chistera Drop.


Tigaia rotundă din fontă de la Peterhof este ideală atunci când vrei să gătești pentru întreaga familie. Vasul din fontă conferă durabilitate și în același timp . Interiorul din fonta ii confera durabilitate si in acelasi timp ii asigura o retentie mare de caldura, astfel alimentele vor continua sa se prepare chiar si dupa ce . De nelipsit din bucataria ta, Tigaia Grill Peterhof este ideala atunci cand vrei sa pregatesti fripturi, branzeturi sau legume la gratar. Fiind unele din cele mai vechi vase de gatit, vasele din fonta se diferentiaza prin rezistenta. Fabricata din fonta pura.


Maner rabatabil din lemn. Se poate folosi pe toate tipurile de surse de gatit inclusiv plite pe inductie. Avem mai multe produse in . Tigaia de Fonta este aproape OK, Dar trebuie sa-mi gasesc timp sa o re-tratez ca. O tigaie de Tip Grill, de mărime medie, adică de Centimetri , foarte . Material: aluminiu turnat grosime: 2-5mm interior: non-stick exterior: strat negru rezistenta la . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Tigaie fonta peterhof 28 cm

Arzator de gaz de diametru cm. Dacă vrei o tigaie mare, de CM dar și din material de calitate precum e fonta , Staub ar trebui să fie alegerea ta. Citeşte mai multe în broşura de garanţii.


Se potriveşte cu sita antistropire şi capacul STABIL, Ø28cm. Cratita fonta LAVA, 28cm , 3. Tigaie BergHOFF Scala Gril 28cm 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare