marți, 13 mai 2014

Friteuza profesionala 380v

Friteuza electrica Pitco USA, 40litri, 380V. Cumpara friteuza profesionala online pe eMAG. Profita acum de preturi. Termostat Reglabil 50- 3°C Cu Sonda De Inox - ElectroAZ. Comanda acum friteuza profesionala de pe Topk.


Friteuza profesionala 380v

Verifică stoc Verifică stoc. Risto Chef comercializeaza friteuze electrice simple. Linia Maxigel de friteuze profesionale , este ceea ce are nevoie orice investitor. Fie ca iti doersti friteuza profesionala simpla pe gaz sau ca preferi o friteuza profesionala dubla electrica sau poate ca o friteuza automata este ceea ce s-ar . Lipsesc: 380v Φριτέζα Ηλεκτρική Μονή lt 380V Electric Commercial Countertop.


NNzw - Traducerea acestei pagini ▶ 1:oct. Oferty i promocje w sklepie: Oracle Investment, tag friteuza profesionala. Piese de schimb si accesorii pentru friteuza. Horeca Bucuresti echipamente profesionale pentru restaurante, malaxor,. V , greutate 1kg , . Echipamente profesionale HoReCa pentru bucatarii si restaurante.


Friteuza profesionala 380v

Vand friteuza profesionala pe gaz. Etichete: vand friteuza. Incalzirea se face prin. Service si retail (echipamente noi si secondhand) de utilaje profesionale din industria.


Plită cu inducție 380V. Tigaie profesională fabricată din aluminiu dur, potrivită pentru toate. A fost intr-un fastfood in nordul Germaniei. Arata impecabil, functioneaza la 220V, dar si la 380V.


Poate fi folosita in bucatariile cu activitate . Masina tocat carne profesionala este realizata din aliaj de aluminiu. Dimensiuni cos Lxlxh: 235x270x1mm. Motorul echipamentului este dotat cu sistem de ventilatie, ce asigura o buna protectie. Obtine pretul cel mai bun pentru friteuza electrica profesionala. Masina de gogosi capete Alimentare: 380V Stare foarte buna ! La noi gasiti o gama larga de friteuze profesionale si dotari bucatarii profesionale , de la friteuza profesionala , pana la bucatarii profesionale din echipamente . Rezolvam fiecare cerinta de proiectare cu sfaturi profesionale , sisteme proiectate si produse care satisfac toate standardele de siguranta HACCP.


Masina spalat vase profesionala cu deschidere frontala, capacitate 500. Marmita inox electrica profi Marmita inox profesionala , incalzire indirecta,. Litri, alimentare electrica 3V, alim.


Friteuza profesionala 380v

Masaj profesional , tehnicianmaseur ofer masaj profesional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare