duminică, 8 noiembrie 2015

Alb

Alb

Pentru alte sensuri, vedeți Alb (dezambiguizare). Alb este culoarea care reflectă lumina în mod egal pe toate lungimile de undă ale spectrului vizibil. Sensul primordial al cuvântului alb (la feminin albă) se referă în română la culoarea alb , ce poate fi definită fizic ca fiind acea culoare care reflectă total toate. Rechinul alb (Carcharodon carcharias), cunoscut și drept marele alb , marele rechin alb sau moartea albă, este probabil cea mai faimoasă specie de rechini. Ceaiul alb este obținut din muguri albi și frunze selecționate, aburite și uscate cu atenție și provine din Camellia Sinensis.


Se culeg doar frunzele tinere, . Numele de delfinul alb vine de la culoarea pe care o dobândește la vârsta de -ani, când beluga devine albă sau crem. Puii sunt albastru-închis sau gri la . Articolul Drinul Alb este un subiect de care se ocupă Proiectul Râuri, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre ape curgătoare din toată . Separatismul alb este o mișcare politică separatistă, care urmărește dezvoltarea economică și culturală separată pentru oamenii albi. Naționalismul alb este o ideologie care susține o definiție rasială de. Localizare, Județul Neamț, România. Râul Alunul este un curs de apă, afluent al râului Cracăul Alb.


De la , enciclopedia liberă. Jump to navigation Jump to search. The Alb is a river in the Northern Black Forest in Germany.


It is a tributary of the Rhine, and flows through the cities of Karlsruhe, Ettlingen and Bad Herrenalb. ALB started under that . Discuție:Râul Bolătău, Cracăul Alb. Project Council with transparent background.


Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Dragonul alb ) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi. Ca să vă semnaţi simplu . The Agriș River is a tributary of the Cigher River in Romania. Administrația Națională Apelor Române – Cadastrul Apelor – București . The Alb (also: Hauensteiner Alb ) is a river in the Black Forest. It arises from two headwaters, the Menzenschwander Alb and Bernauer Alb and flows in a . The Plai River is a left tributary of the river Crișul Alb in Romania.


Alb

It discharges into the Crișul Alb in Plai. The Cracul Mare River is a headwater of the Izvorul Alb in Romania. Neckar- Alb is one of three regions (Regionalverband) in the Tübingen administrative region (Regierungsbezirke) in Baden-Württemberg, Germany. Este plantă acvatică cu rizom gros, fixat, din care cresc frunze foarte lung pețiolate, cu limb ovat, cordat și plutitor. Florile sunt albe , cu sepale mari, verzui și . Diminichiu alb este un vechi soi românesc de struguri albi care face parte din același sortogrup cu Diminichiu roz.


Partea kosovară a Drinului Alb curge în întregime în regiunea semicarstică a . Dudul alb are o viață scurtă, crește rapid. Este un copac mic de dimensiuni medii, care crește până la 10–m. Specia este nativă din nordul Chinei și este.


Macedonia_naming_dispute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare