vineri, 20 noiembrie 2015

Multicooker oursson altex

Altex Romania、バカウ - 「いいね!. Title: MG - Zilele Gatitului Inteligent, Author: ALTEX , Name: MG - Zilele Gatitului. Vas electric magazine, preturi, oferte. Magazin online multicooker ieftine noi la marketonline. Promotia din acest articol este realizata in afiliere cu ALTEX ! Vino la Flanco si descopera gama diversificata de storcatoare fructe si legume la preturi avantajoase.


Multicooker oursson altex

Nu rata ofertele zilei. Gatitul “la foc mic” un un aparat tip slow cooker sau multicooker iti poate salva ore bune de munca in bucatarie si rezulta intr-o mancare extrem . Cu o luna mai devreme, in perioada 20. Pachete bucatarie (cuptor-plita-hota) cu preturi incepand de la 855.


Comanda online si beneficiezi de Livrare Rapida. In stoc (exclusiv online). Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Multicooker oursson altex

Gătește, prăjește, coace, fierbe, face . Aparat de gătit multifunctional. Cuptor electric Oursson MO2610/R l, 15W, Rosu. Cuptorul electric OURSSON MO26de litri ofera o functionalitate optima si completa, este usor . Descopera functia de Slow Cooker! Despre aparatele de gatit electrice ( multicooker ) ne poate spune. Am vazut niste aparate Oursson care ma cam tenteaza dar pretul e exagerat.


Electrocasnice Statie de calcat Tefal Optimo GV4630.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare