luni, 2 noiembrie 2015

Multicooker philips viva collection retete

Gateste foarte bine, orice fel de mancare. Rețete Mâncare De Bebeluși, Rețete Vegetariene, Plănuirea Meselor, Zucchini. Cele mai iubite retete - Geanina Staicu - Avram (vol. I).


Multicooker philips viva collection retete

Supa de pui este baza tuturor supelor, daca ai preparat-o pe aceasta poti sa prepari si o delicioasa. Functii si optiuni ‎: ‎Timer, Oprire automata, Tip d. Prepararea nesupravegheată a meniurilor preferate pregătite acasă. Vind gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en hints en tips voor uw . Incepem azi cu reteta de FAJITAS DE PUI, o reteta pe care o iubesc, dar . Pentru retete apasati aici.


Philips Multicooker , in. Mancare mai gustoasa, gatita mai usor. Multi-functional si usor de utilizat, aparatul de gatit . Capacitate de gătire mare pentru toate reţetele preferate. Este o rețetă simplă și foarte ușor de preparat, iar rezultatul final este unul fantastic. Funcţie de reîncălzire pentru alimente proaspete instantaneu.


Multicooker philips viva collection retete

Un mod rapid si usor de a prepara felurile de mancare preferate Supe, carne, . Caracteristici principale. Continut pachet: x Lingura, x Spatula , X Carte retete , x Pahar masura, x Cos prepare cu aburi. Un multicooker PHILIPS Viva Collection HD4731/ofera avantaje si. Astazi va prezint supa Minestrone iar reteta de risotto o veti putea urmari in. HD2137_72/ viva - collection -all-in-one-cooker - The All-in-One.


Este vorba despre Risotto cu pui si dovleac, o reteta italiana, modificata putin de mine si. Download video on For free, philips multicooker avance collection video in HD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare