luni, 23 noiembrie 2015

Cod vamal 2018

Cod vamal 2018

Negativ Iarna vesela in stilul Raoul si Doru Marinescu. De pe albumul Clopotelul magic de Craciun Vol 3. Cum sa diversificam preparatele de Craciun ? Cu ce sa inlocuim carnatii traditionali pentru a avea o masa festiva vegana cat mai autentica? Imaginile ferestrelor cu motive de Crăciun decorează cu grijă geamul ferestrei în timpul iernii și răspândesc o atmosferă veselă și o dispoziție . Moş Crăciun şi-a început lunga şi vesela călătorie în jurul Pământului.


Cod vamal 2018

Bounty Fair #găsești tot ce ai . Florile le-am învelit Cu-albă plăpumioară; Gerul rece a sosit Ce plăcut e-afară! CÂNTEC : IARNA VESELĂ 1. Iarna a sosit în zori, La fereastră ne-a pus flori. Categoric imposibil, spun organizatorii, care au pregătit o ediție veselă pentru sărbători.


M-am gandit sa vin catre voi cu cateva idei privind decorararea mesei de Craciun cu piese centrale care sa tranforme atmosfera zilei de . Febra cumparaturilor de Craciun a inceput, iar cap de lista tin. In acest magazin de vesela din capitala, cumparatorii odata intrati aveau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare